Uploaded image for project: '[Read Only] - Hippo Repository'
  1. [Read Only] - Hippo Repository
  2. REPO-1478

As editor, CKEditor dialogs are not shown when richttext is used in contentblock/compound

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.2.2
    • Fix Version/s: 3.2.4
    • Component/s: None
    • Similar issues:
    • Flagged:
      Flagged
    • Processed by team:
      Pulsar
    • Sprint:
      Platform sprint 131
    • Ticket type:
      Support (Billable)

      Description

      When a richtext field is used in a compound and that compound is used as a content block the ckeditor is unable to open dialogs. This means that when clicking the externallink or table button the background gets the dialog overlay but the actual dialog itself is missing. This issue only occurs when logged in as an editor. As admin everything works fine.

      I was able to reproduce this issue in the 10.1.2 and 10.2.0 archetype. The 10.2.0 archetype project was added as an attachment to this issue.

      See also Hippo Community thread https://groups.google.com/forum/#!msg/hippo-community/GOWgqiabu5g/qcZafGPGAwAJ

      [edit] Cause
      The cause turned out to be the fact that an editor could not read the hippostd:html subnode of the compound's prototype.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                ofarg Oscar Farg
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                8 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: