Uploaded image for project: 'Hippo Site Toolkit 2'
  1. Hippo Site Toolkit 2
  2. HSTTWO-4128

Testsuite bootrap error: ERROR autoexport modules must be the last modules applied to configuration, but found additional module: hippo-cms/hippo-testsuite/hippo-testsuite-intranet-bootstrap-webfiles

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 5.1.0
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Similar issues:
    • Processed by team:
      Turing
    • Sprint:
      Turing Sprint 165

      Description

      Steps to reproduce

      1) Build & Start hippo-testsuite project

      Expected: Testsuite starts without error

      Actual:

      ERROR autoexport modules must be the last modules applied to configuration, but found additional module: hippo-cms/hippo-testsuite/hippo-testsuite-intranet-bootstrap-webfiles
      ERROR autoexport config is invalid -- see previous error log messages
      ERROR localhost-startStop-1 [ConfigurationServiceImpl.startAutoExportService:704] ConfigurationService: Failed to start autoexport service
      

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              abanck Arent-Jan Banck
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: