Uploaded image for project: 'Hippo Site Toolkit 2'
  1. Hippo Site Toolkit 2
  2. HSTTWO-2805

Backport : ResolvedSiteMapItemImpl - throws NPE when proccessing url with _default_

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.26.09
    • Fix Version/s: 2.26.10
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Similar issues:

      Description

      Steps to reproduce:

      • Create a sitemap with a wildcard .
      • Add sitemap parameter with params (like ${1}) to the sitemap wildcard
      • In a browser type in url that matches the just created sitemap. Use for the wildcard default. Example: http://localhost:8080/site/test/_default_

      See attached a screenshot of an example how to setup the configuration and the stack trace.

      Actual output:
      500 error page because of the NPE

      Expected output:
      404 error page

      Workaround:
      Add redirect rule in Apache Httpd to redirect all the urls with default to a 404 error page

        Attachments

        1. fixed_hsttwo_2805.png
          104 kB
          Junaidh Kadhar Sheriff
        2. setup.jpg
          112 kB
          Rutger Gerritsen
        3. stacktrace.txt
          3 kB
          Rutger Gerritsen

          Activity

            People

            • Assignee:
              jsheriff Junaidh Kadhar Sheriff
              Reporter:
              rgerritsen Rutger Gerritsen
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: