Uploaded image for project: '[Read Only] - Hippo Plugins'
  1. [Read Only] - Hippo Plugins
  2. HIPPLUG-1013

[Backport 7.9] Regression: Image picker via "select image" option is not working as expected

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      1. Login to CMS (gogreen)
      2. Navigate to documents >> go green >> events >> select any document
      3. Edit the document >> In Image option >> Click on Plus sign to add new image and Click the button "Select" to add new image via image picker
      4. In image picker add new image using "Upload" button option

      Actual - New image appears to be broken and below error message is shown in terminal
      "[INFO] [talledLocalContainer] 13.02.2015 11:03:02 ERROR [org.onehippo.addon.frontend.gallerypicker.dialog.GalleryPickerDialog$3.onSubmit():151] 458ef1ca-7832-4aae-8da0-af6dc3816404"

      When I navigate to Images and folder where above message is uploaded, there also it appears to be broken (refer screenshot)

      In step 4, when user attempts to upload large image (>4mb), no error is shown.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned Unassigned
              Reporter:
              cngo Canh Ngo (Inactive)
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: