Uploaded image for project: 'Hippo CMS'
  1. Hippo CMS
  2. CMS-9791

Regression:Special characters are ignored in search & documents with special characters are not shown in search result

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.2.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Similar issues:
    • Story Points:
      1

      Description

      Steps to reproduce:-->
      1.open cms https://cms.demo.test.onehippo.com/?0
      2.create a document "doc1" with text "aeiouy"
      3.create another document "doc2" with text áèïõūÿ
      4.Save the documents.
      5.Go to search box in navigation panel.
      6.type "áèïõūÿ" in the searchbox & click search button.
      7.Notice only "doc1" is visible in search result.

      Expected:--Both the documents "doc1","doc2" should be shown in search results.

      Note:-->search is working fine when checked in latest release at https://cms.demo.onehippo.com/?0

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                pgupta Pankaj Gupta (Inactive)
                Reporter:
                pgupta Pankaj Gupta (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: