Uploaded image for project: 'Hippo CMS'
  1. Hippo CMS
  2. CMS-9637

Image upload dialog requests non-existing loading icon and overwrites CKEditor loading icon

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.0, 3.1.0, 3.2.0
    • Fix Version/s: 3.2.0
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Similar issues:
    • Sprint:
      Tiger Sprint 115

      Description

      The image upload dialog tries to fetch and show 'loading' icon once an image has been selected. But that icon cannot be found, so nothing is shown in the UI and the browser shows a not-found error in the JavaScript console.

      Steps to reproduce:
      1. navigate to Content > Images
      2. choose 'Add image' in the context menu of a folder
      3. select a large image (several MBs) and click OK

      Expected: while the thumbnail is being generated by the jquery file upload library, a spinning icon is shown instead of the thumbnail
      Actual: no spinning icon is shown, and the CMS logs a client-side error for a file that cannot be found:

      GET http://localhost:8080/cms/skin/hippo-cms/img/loading.gif 404 (Not Found)

      (also see screenshot)

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                mdenburger Mathijs den Burger (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: