Uploaded image for project: 'Hippo Theme'
  1. Hippo Theme
  2. HIPPOTHEME-146

IE11 on Win10: Icons do not show in the dashboard tab

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 3.2.0
    • Similar issues:
    • Story Points:
      2
    • Processed by team:
      Tiger
    • Sprint:
      Tiger Sprint 143, Tiger Sprint 144

      Description

      Environment: Windows 10 with IE 11
      When opening the CMS no icons are shown
      Console has the error:

      HTML1500: Tag cannot be self-closing. Use an explicit closing tag.
      File: cms.demo.onehippo.com, Line: 787, Column: 138

      Pointing to:
      <polyline fill="none" stroke="currentColor" stroke-width="0.75" stroke-miterlimit="10" points="12.031,9.016 7.516,13.531 3,9.016 "/> <rect fill="currentColor" x="7" y="3" width="1" height="10"/>

      Note: this only applies to the icons that are visible on first load, navigating to a different page in the CMS actually shows the icons.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                abanck Arent-Jan Banck
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: