Uploaded image for project: 'Hippo CMS'
  1. Hippo CMS
  2. CMS-10946

Server 500 in CMS after logging out of the Console

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.0.0, 4.2.5, 5.1.0
    • Fix Version/s: 5.1.0
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Similar issues:
    • Story Points:
      3
    • Processed by team:
      Tiger
    • Sprint:
      Tiger Sprint 167, Tiger Sprint 168, Tiger Sprint 169

      Description

      Last week Niels van Kampenhout already reported a similar problem, HIPCON-2287, for which I now have a reproduceable case:

      1. login on the .org CMS and open (just view) some document
      2. login on the .org Console and logout again
      3. back in the CMS navigate around the documents/folders, which still works
      4. now try to switch perspective, e.g. click on the Dashboard: no effect
      5. hit F5 (refresh): HTTP Status 500 -

      The only way to 'fix' the above (underlying problem: session lost?) is to either open and login (and logout) the CMS in an anonymous browser tab.
      Or (easier, but even scarier) login to the Console again in a separate browser tab and therafter you can simply refresh again the CMS tab, which then turns out to be still connected/logged in...

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                adouma Ate Douma
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                7 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: